Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

coronavirus behöver inte nödvändigtvis ge några symtom. Idag vet vi mer om corona än vad vi gjorde i inledningsskedet. Nu vet vi till exempel att barn kan smittas av coronavirus.

Dessutom har det visat sig att djur kan smitta människor. Så enkelt är det. Din hund kan exempelvis vara smittad och föra viruset vidare till dig.

bakteriedödande

Efter mötet kanske du också får en blöt puss av jycken och då kan smittan vara ett faktum. Då kan du smitta andra. Det nya viruset skiljer sig avsevärt från en vanlig influensa.

Man vet hur man ska hantera en säsongsinfluensa. Inkubationstiden för cononavirus är längre. Du kan smittas även om du är noga med handtvätt och har en riktigt bra antibakteriell tvål samt bakteriedödande spray.

Du vet du att du har smittats av coronavirus

Det finns förstås symtom som vi nu känner till som symtom för Corona smitta. Det är relativt vanligt med feber och hosta. Då kan du ha drabbats av corona. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Andra symtom påminner om vanliga influensa symtom. Det är vanligt med huvudverk. Du kan också bli extremt trött och uppleva att det är svårt att andas. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Det är viktigt att få en diagnos i tid.

coronavirus har olika effekt

Det är också viktigt att förstå att vi verkar reagera olika på coronavirus. Vissa människor kan tappa luktsinnet om de blir smittade, det händer ofta i USA. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Dessutom kan olika medlemmar av samma familj reagera på olika sätt trots att alla smittas. Vissa blir svårt sjuka medan andra bara får lättare symtom.

Har du viruset och ska testa dig?

Den som har flera coronasymtom kan behöva testa sig. Om du får cononavirus konstaterat kan det ju vara en hjälp för dig. Vårdpersonalen talar om för dig vad du behöver göra.

Är du ändå isolerad så kanske du inte behöver testa. Håll avståndet när du går ut. En tid senare är man frisk och då behöver man inte isolera sig längre.

Man brukar rekommendera att dricka vatten och att vila. C-vitamin är bra hjälp för vårt immunförsvar. Du kan öka dosen till 5 gram C-vitamin om dagen om du blir smittad.

Kolloidalt silver har blivit populärt i USA. ytdesinfektion plus Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

Man kan spraya kolloidalt silver på livsmedel. Viruset dör då. Kunderna uppskattar IONplus och Holistic.