Gör egen julmust med en läskmaskin

Nu är det jul igen och då vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

kolsyremaskin

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. Du får en mycket godare läsk. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Så kan du använda dina smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Du kan också använda colasmak.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. hemläskmaskin syrup Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Ha lite variation. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Du kan få god dryck när du vill.