Gör egna såpbubblor med glycerol

Det är inte svårt att få till stora såpbubblor som barn och vuxna fascineras av. För att göra stora bubblor krävs glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. När man blandar detta så har man det som krävs för gigantiska bubblor.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

Alla generationer gillar ju såpbubblor. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Såpbubblor är billiga i drift.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. I flytande tvål finns glycerin men det fungerar inte att göra bubblor av.

Du kan spara pengar online. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. vegetabilisk glycerin köpa Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin säkert?

var

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Jadå, absolut. Det är samma sak med glycerinet. Man ska ju inte äta det. Glycerin används ju i livsmedel.

Man kan lugnt göra bubblor av det. Det är ingen fara.

Hur gör man?

Man måste ju ha rätt redskap, såklart. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Man kan också göra flera verktyg på en gång. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.