Om du har glycerin hemma då kan du ta hand om det mesta

Du kanske undrar “vad är glycerin?” för att du har läst om detta spännande ämne online. Glycerinet är en alkohol som finns i olika fetter. Glycerin (Glycerol) förekommer naturligt i exempelvis vin och bidrar med fyllighet.

Om man tränar har man fördelar av att använda glycerol som det också kallas. Men andra kundgrupper kan också vara intresserad av vegetabilisk glycerin.

Använd glycerol i vardagen till allt från fitness till behandling av smuts

Den glycerol apoteket säljer är säker att använda men man får förstås inte så mycket. Glycerol säljs dock billigare på nätet.se eller allt-fraktfritt.Där får du bättre pris. Det är viktigt att du bara köper glycerin som är granskat och godkänt av livsmedelsverket.

Glycerol har ju små många olika användningsområden.

Med glycerin kan du till och med få bort envisa fläckar. köpa glycerin olja Som andra fläckborttagare måste du förbehandla någon timme innan du tvättar. Några timmar innan tvätt är att rekommendera för bästa resultat.

Man kan också använda det till hobby. Gör en egen snöglob med glycerolen som en viktig ingrediens. Att blåsa såpbubblor är en fin fritidsaktivitet, om man vill ha större bubblor så kan man tillsätta glycerinet. Det tar det hela till en ny nivå!

Det ska användas med försiktighet.

Du vet väl att glycerinet finns naturligt hos oss människor. Det binder vatten på ett bra sätt.

Om du vill få ökad muskeleffekt kan du kombinera glycerin med andra produkter. Vissa hälsorisker har rapporterats. Du kan utan problem köpa färdiga glycerolen-produkter.

Om du ska äta glycerol gäller det att produkten är säker att äta. Det är viktigt att man har koll på vad man stoppar i sig.

Så får du din hemmagjorda hudvård att fungera

glycerol

För att göra egna hudvårdsprodukter så kan du använda glycerin. Du kan välja på att köpa dyra märkesprodukter eller att göra egna varianter som fungerar minst lika bra. Det här kan ju vara värt att testa och om det inte skulle fungera så som man tänkt sig så är det bara att låta det som blev kvar fungera som fläckborttagningsmedel!