Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att sportkläder kan lukta är ju inte så konstigt. Dels så utsätts den för svett och smuts då du sportar, och dels så kan det vara så att den förvaras på ett sätt som bidrar till lukt. Nu kan du bli av med illaluktande svett

ta

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Du vill ju att det håller länge. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Nu kan du bli av med illaluktande svett

Det behöver inte vara så svårt att få bort illaluktande svett från dina träningskläder. äcklig lukt i tvättmaskin
En del saker kan tvättas. Tvättar du rätt? Om du gör fel blir resultatet sämre.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Du har en mängd luftförbättrare att välja bland.

Se till att du väljer en luktborttagare av rätt kvalitet. Den ska också gå att använda till många andra områden. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur ofta ska jag behandla?

Det är olika. Illaluktande svett kan våra svårbehandlat om det får gro in länge. Med luktborttagare textil är det sällan några bekymmer.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men för kläder och utrustning som du svettas i ofta så kan det vara klokt att köra en sprayning per vecka. Ta för vana att behandla utrustningen efter varje användning.

Respektera din omgivning

Det normala är ju att man tar bort lukter innan man går ut. Men på gymmet är det inte lika noga. Otrevligt värre.

Lukten är normal men för mycket lukt kan ändå bli pinsam. Illaluktande svett kan få andra att rynka på näsan och uppleva dig som mindre attraktiv. Det gäller oberoende av redskap.

Rena kläderna då och då. Det är något som du kommer att ha stor nytta av både på gymmet och vid andra tillfällen. Det är mycket bättre med stinkfria kläder.

Var finns sprayen att köpa?

Du kan köpa den på allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.