Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Om du tar av dig skorna på jobbet kan fotsvett vara en av lukterna som kryper fram. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

få

Med god kommunikation så kan du säga det mesta

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Du kan göra personen ledsen. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Att få bort dålig lukt i skor går om den du pratar med är införstådd med problemet. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då kan du ju tala om det. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Det är så enkelt som lite mineralsalt.

Ha taktkänsla och var inte oförskämd

Det är viktigt att tänka på andra. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Vissa har ju nedsatt luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Tillämpa diskretion. doftborttagare
Man vet aldrig vem som hör på. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Du kan ju utgå från dig själv.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Att inte produkten är miljöfarlig är bra.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Självklart är den skonsam. Många använder sprayen som deodorant också. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.