Vad fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Det finns enkla medel att ta till. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Så enkelt är det!

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Antiseptisk tvål kommer inte att desinficera på rätt sätt om du sköljer bort den för snabbt.

För bästa möjliga resultat ska handtvål eller antibakteriell spray för händer appliceras rikligt. Du bör gnida in tvålen under minst 20 sekunders tid. Därefter är det bara att spola av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Många väljer att köpa engångsservetter för att hålla koll på renligheten. Du kan använda handdukar också.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Du måste tvätta av alla ytor. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Det räcker inte bara med en natt. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Smidigare blir det inte.

handsprit

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Dessa är bättre produkter mot coronavirus.

Immunförsvaret och sunt förnuft

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. Är billigare i pulverform.
Det räcker med 1 gram. Medlet börjar dock verka tidigare. Hälsogurus brukar säga 2 gram/dag uppdelat på minst 2 ggr och att man tar 1 gram 5-6 ggr/dag om man blir smittad.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. desinficering Vissa får effekt av det andra inte. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
Spraya kolloidalt silver på saker som du köpt hem. Alla virus dör då. Kunderna köper hem IONplus.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Man ska hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Näsdukar och servetter är bra att ha. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Handskarna kan användas när du går ut och handlar. Vissa produkter är inte virustäta. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Det är så som coronavirus kommer in.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Händerna är dina känselspröt. Oftast klarar du dig bra med en bra handdesinfektion. Komplettera bara med att tvätta händerna.